THE SMART TRICK OF عسل روی پوست THAT NO ONE IS DISCUSSING

The smart Trick of عسل روی پوست That No One is Discussing

The smart Trick of عسل روی پوست That No One is Discussing

Blog Article

گفته می‌شود روس‌ها و آلمانی‌ها در جنگ جهانی اول از عسل برای بهبود سریع‌تر جراحات و سوختگی‌ها استفاده می‌کرده‌اند.

مصریان باستان، آشوری‌ ها، چینی‌ها، یونانیان و رومی‌ ها از عسل برای التیام زخم‌ ها و درمان بیماری‌ های روده استفاده می‌ کردند. از چند دهه قبل تا کنون، عسل تحت بررسی‌ های آزمایشگاهی و بالینی توسط گروه‌ های پژوهشی مختلف قرار گرفت. چشمگیرترین کشف درباره عسل، خاصیت ضدباکتری عسل بود که در تحقیقات متعدد به آن اشاره شده است. عسل طبیعی، در مقابل بسیاری از ارگانیزم‌ ها نظیر سالمونلا، شینگلا، اشریشیا کولی، هلیکوباکتر پیلوری و غیره، خاصیت ضدباکتریایی از خود به نمایش می‌ گذارد.

عسل دارای آنتی اکسیدان های طبیعی مانند فنولیک ها و فلاوونوئیدها است که از آسیب های اکسیدی بدن محافظت می کنند.

عسل یک درمان عامیانه و خانگی برای سوختگی و سایر آسیب‌های پوستی است. شواهد اولیه نشان می‌دهد که عسل به بهبود سوختگی‌های جزئی ۴ تا ۵ روز سریع‌تر از سایر پانسمان‌ها کمک می‌کند، و شواهدی نشان می‌دهد که عفونت‌های پس از عمل که با عسل درمان می‌شوند، سریع‌تر و با عوارض جانبی کمتری نسبت به ضدعفونی‌کننده و گاز پانسمان بهبود می‌یابند.

مفید برای کم خونی، تقویت کننده معده، سودمند برای درد‌ها و زخم‌های چشمی، مفید برای درد کلیه و مثانه و مجاری اداری، مفید برای گرفتگی صدا

بر اساس نوشته‌های کتابی به نام (آشتانگا هاریدایا) که قدمت آن به ۵۰۰ سال قبل از میلاد می‌رسد، عسل می‌تواند بر علیه بسیاری از بیماری‌ها به ویژه تمیز نگه‌داشتن زخم‌ها و درمان عفونت‌های داخلی و خارجی کمک کند.

عسل تقلبی ممکن است با افزودن مواد دیگر به آن، آلودگی باکتریایی، یا مشکلات سلامتی دیگر به شما وارد کند.

زنبورها عسل را در ساختارهایی از جنس موم به نام کندو اندوخته می‌کنند.[۲][۳][۴] عسل از کلونی‌های زنبورهای عسل وحشی یا از کندوهای زنبورهای پرورشی گردآوری می‌شود، که به این کار زنبورداری گفته می‌شود.

همچنین، ترکیبات مغذی دیگر موجود در عسل می توانند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کنند.

طیف وسیعی از آنزیم‌ ها نظیر اکسیداز، اینورتاز، آمیلاز، کاتالاز و غیره، در عسل وجود دارند. اگرچه، آنزیم‌ های اصلی در عسل، اینورتاز (ساکاراز)، دیاستاز (آمیلاز) و گلوکز اکسیداز هستند. این آنزیم‌ ها در شکل‌ گیری عسل نقش مهمی ایفا می‌ کنند. آنزیم گلوکز اکسیداز، باعث تولید هیدروژن پراکسید (که دارای خواص ضدمیکروبی است) و اسید گلوکونیک از گلوکز می‌ شود، که به جذب کلسیم کمک می‌ کند.

به طور کلی بیش از ۹۰ درصد از وزن خشک عسل را قندها تشکیل می‌دهند و مابقی here آن را آب، ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنزیم‌ها شامل می‌شود.

مصریان قدیم ترکیبی از جو، عسل و گندم تهیه و به جای الکل استفاده می‌کردند.[نیازمند منبع]

بهترین آجیل ها برای بدنسازان کدامند؟ فواید و خواص آجیل برای ورزش بدنسازی

به علت خواص ضدالتهابی عسل، ممکن است استفاده از آن باعث کاهش التهاب مری شود

Report this page